Řada Vital Transfer přilákala odborníky z mediálního světa

O novinkách, které GERnétic představil letos v březnu, jste se mohli dočíst v předchozím blogu. Pro tentokrát jsme přichystali téma, kterým na něj navážeme: reportáž z uvedení novinek pro odbornou novinářskou veřejnost, kdy si hormoceutické přípravky poprvé mohli osahat a vyzkoušet příznivkyně sofistikované kosmetické péče, jejichž články a tipy často a rádi čtete. Pozorujeme, že Vital Transfer k nám přitáhnul zcela novou vlnu zájmu. Buďme upřímní. Kdo by si nepřál pokožku tváře i těla krásnou jako za mlada. GERnétic k tomuto účelu našel revoluční, bezpečné, efektivní a mimořádně příjemné prostředky.

foto-1

Novinářské setkání a mnoho dotazů

V polovině března jsme pro novinářky uspořádali komorní tiskové setkání v pražské centrále značky GERnétic. Pozvání přijaly Vendula Presserová z Práva, Marie Hejlová z časopisu Moje Zdraví, Martina Veselá z vydavatelství RF HOBBY, Alena Kazdová z HR Fórum, Stanislava Stiborová z týdeníku Chvilka pro tebe, Eva Klánová a Hana Profousová z vydavatelství Press21, které vydává například měsíčník Kosmetika&Wellness, Jarmila Nevařilová z Revue 50plus anebo Eva Brixi, vydavatelka Madam Business. Všechny totiž zaujala zpráva o tom, že GERnétic chystá zcela revoluční péči pro menopauzální pleť. Všechny vědí, že pro podnikatelky, manažerky, kosmetičky, dámy, které o sebe rády dbají, je důležitá adekvátní kosmetická rutina, s níž dosáhnou optimálního efektu.

foto-2

Fytohormony jako bezpečná cesta jak v pleti probudit mládí

Nejprve přítomné publikum uvítala výkonná ředitelka společnosti LK SERVIS, která je generálním zastoupením značky GERnétic pro ČR a SR, Ing. Andrea Trčková. A jako vždy její perlivý humor provedl s atmosférou v místnosti něco neuvěřitelného. Přiměl všechny se od srdce zasmát, jako by se nejednalo o oficiální setkání, ale spíše o shledání s kamarádkami. I prostředí, které bylo vizuálně celé laděné do růžové řady Vital Transfer přispělo k pocitu pohody. Poté se slova ujala Alena Kimlová, hlavní firemní školitelka a kosmetička, která přítomným představila mechanismy, na kterých hormoceutické krémy GERnétic fungují.

foto-3

Jak novinářky hodnotily senzorické vlastnosti krémů Vital Transfer

Všechny přítomné dámy měly možnost posoudit konzistenci a vůni obou krémů, jak na tělo určeného Vital Transfer Corps, tak pro pleť obličeje vyvinutého Vital Transfer Visage. Sympatie si získaly oba na první přivonění. GERnétic totiž poprvé zvolil jemnou květinovou vůni, která je nevtíravá a připomíná tak trochu rozkvetlou jarní zahradu, kde se mísí vůně meruněk, třešní a mandloní s mořským vánkem.

„Parfemace produktů je velká věda, ne každému se povede najít harmonický mix vonných složek, aby si získal popularitu široké veřejnosti. Myslím si, že GERnétic se to s novými produkty povedlo. Jedná se o mimořádně příjemnou kombinaci. Ačkoli nejsem velká fanynka květinových vůní, tato je perfektní. Decentní, svěží, nikoli přeslazená, opravdu jako když jaro zavítá do zahradního království. Voňavý zážitek při každodenní péči má velký vliv i na psychiku. Ten s Vital Transfer Visage mě naladil na celý den,“ okomentovala redaktorka Eva Brixi.

foto-4foto-5

Pozvané redaktorky zároveň měly možnost ohodnotit na místě konzistenci a vstřebatelnost obou hormoceutických krémů. „Novinka na pleť se velmi dobře vstřebává a zanechává za sebou výjimečný pocit vyživené, vláčné, pěstěné kůže. Přitom nemastí, ale zanechá na pokožce hedvábný film. Myslím, že se osvědčí také na poli zklidňování podrážděné menopauzální pokožky,“ uvedla redaktorka Vendula Presserová. I tělová varianta zaujala publikum. „Je neuvěřitelné, jak malé množství stačí na ošetření pokožky těla. Navíc velmi kvituji, že výrobce rovněž myslel na ošetření rukou, když produkt vyvíjel. Vital Transfer Corps v tomto směru určitě otestuji velmi podrobně, protože právě ruce na ženy obvykle nekompromisně prozradí věk,“ podělila se o své dojmy redaktorka Marie Hejlová. To upřesnila Alena Kimlová: „Na rukou není žádná tuková vrstva, kůže je zde nejslabší a stárne rychle, pokud o ní nedbáme. Navíc odráží velmi dobře celkovou kondici organismu – pigmentové skvrny, linky, vystouplé žíly, hrubou pokožku. Změny na těchto místech způsobené úbytkem hormonů lze zmírnit dobrou prevencí, do níž lze úspěšně zařadit i Vital Transfer Corps.“

Diskuzi doplnila Alena Kimlová ještě o informaci: „Vital Transfer Corps rovněž pomůže při prevenci ochabování pokožky paží, která je k tomu náchylnější s klesající hladinou produkovaných estrogenů, jak se blíží menopauza. Doporučuji rukama několikrát zapumpovat tak, že švihnete za sebe. Tím se povzbudí prokrvení pokožky a aktivní látky do ní pronikají lépe a rychleji.“

foto-6foto-7

První dojmy ze salónního ošetření Vital Transfer

Kosmetické redaktorky měly možnost si zároveň také vyzkoušet salónní pleťové ošetření s našimi novinkami. A všechny vyšly z rukou šikovných kosmetiček Kosmetické studia GERnétic www.StudioGernetic.cz jako znovuzrozené. „Překvapilo mne, jak příjemný Vital Transfer Visage při aplikaci byl, a že pocit jemnosti a komfortu přetrval i dlouho po salónní proceduře. Navíc na pleti není mastný, ale zanechává za sebou sametově hebký film. Byl to skvělý relax,“ svěřila nám redaktorka Martina Veselá.

„Zařazení krému Vital Transfer Visage do ošetření jsem přivítala. Zdá se mi, že v závěrečné fázi pleť zjemňuje a zanechává pěstěnou a hebkou. Navíc jsem si všimla, že krém aplikovaný na závěr se díky působení tohoto hormoceutického preparátu jedinečného složení rychleji vstřebává. Na pleti mám pak příjemně lehký pocit,“ ocenila novinku redaktorka Eva Brixi.

Našim milým redaktorkám moc děkujeme a těšíme se na podrobnější recenze a testování v průběhu roku.

S láskou,
tým GERnétic