Připravili jsme pro vás blog plný článků, tipů, receptů a rad.

blog_header

Budeme společně řešit, jak se starat o pleť v rozličných situacích a jak na kosmetické problémy, které nám přidělávají nejen vrásky na čele. Podíváme se na zoubek zdravému životnímu stylu, jímž lze krásu podpořit a stárnutí zpomalit.

Společně navštívíme zákulisí kosmetických salonů. Poznáte náš tým, který vám poodhalí své triky nejen pro krásnou pleť a jiskru v oku. A v neposlední řadě se můžete těšit na zábavu!

Proto jsme oslovili bloggerku Kateřinu, která tvoří blog Intuitive Diary. Zde s vámi bude sdílet recenze produktů, poznatky a zážitky, které ve spolupráci s GERnétic čerpá, a přidá i řadu originálních námětů. Připraveni? Tak se jen začtěte!

S láskou, tým GERnétic a bloggerka Kateřina

Odborný seminář GERnétic ve Francii

Spojit příjemné s užitečným se stalo dobrou tradicí při pořádání akcí pro naše Gerneticienne z Česka i ze Slovenska. Tak se stalo i v květnu 2024 při návštěvě odborného semináře GERnétic ve Francii, přímo v sídle zakladatele GERnétic, v Béraut v regionu Gaskoňsko.

Začněte s odstraněním celulitidy hned

Až… Není v našem světě nebezpečnějšího slůvka, zvlášť pokud jde o celulitidu. Svádí nás odkládat, odpírat si a v konečném důsledku se zanedbávat. Takže se pomerančové kůži začínáme věnovat teprve s plavkovou sezónou. Ale proč? Vždyť už během zimy se můžeme perfektně naladit na hladkou pokožku a dát ďolíčkům vale. A vedlejším efektem navíc budou lépe sedící kozačky! Je to jeden z mnoha benefitů procedury, na kterou bych vás ráda pozvala do Kosmetického studia GERnétic.

Dovolená o týden delší díky salónní proceduře

Ne každý myslí na ošetření pokožky po dovolené. Podle blogerky Kateřiny je to ale skvělý způsob nejen pleti dodat intenz...

Faktory, které zhoršují mastnou pleť

Mastná pleť je tak trochu společenská kletba. Společnost má zafixováno, že přílišná produkce séba a k tomu se vážící výskyt nedokonalostí signalizují, že se dotyčná osoba nenachází v nejlepší kondici. O to dramatičtěji to posuzujeme, když jde o výběr partnera a hodnocení atraktivity. Mastící se pleť nás tak trochu diskvalifikuje. Co s tím? Pojďme zapátrat po příčinách vzniku obtíží a po faktorech, který stav ještě zhoršují. Když budeme vědět, čemu čelíme, snáze můžeme udělat pozitivní změny.

Když vás na kosmetice přestane bolet hlava

Do Kosmetického studia GERnétic v pražských Řepích jsme pozvali redaktorku Markétu Pavelkovou, která vdechla duši lifestylovému online magazínu Life4you.cz. Jak vnímala péči GERnétic a co si z ošetření celotělovým peelingem odnesla, vám prozradíme v článku. A na konci najdete s Markétou také bleskové interview.

Na hvězdné nebe života, s odpočinkem nebo bez?

Evu Brixi, šéfredaktorku a majitelku měsíčníku pro podnikatelky a podnikatele, manažerky a manažery Prosperita, jsme pozvali do Kosmetického studia GERnétic. V následujících řádcích najdete několik jejích postřehů a vtipných glos. O životě, odpočinku a věčné honbě za povinnostmi.

Videonávod: Rituál ranní péče GERnétic v 5 krocích

Přinášíme Vám krátké video, jak na rychlou ranní péči o pleť s francouzskou kosmetikou GERnétic. Ranní voňavá chvilka s GERnétic znamená 5minutovou ranní péči o obličej, při které použijeme 5 přípravků GERnétic a zajistíme si tak krásnou pleť na celý den.

Ježíška na poslední chvíli s GERnétic zvládneme

Vzrůstá ve vás pocit paniky, že ještě zdaleka nemáte dárky pro nejbližší? Věřte nám, známe ten pocit. Občas se to prostě stane každému. Proto každý rok myslíme na váš klid v duši a ani letošek není výjimkou. Připravili jsme pro vás tipy na dárky, díky nimž na Štědrý den vyčarujete nemálo radosti a opadnou z vás starosti.

Průvodce nejmilejšími vánočními překvápky podle GERnétic

To nejdůležitější je během adventu i vánočních dní rozdávat radost. Hřejivou, milující podporu, která dokáže člověku sama o sobě změnit život. Přestože si období spojujeme s hmotnými radostmi, je vůbec nejcennější ohleduplnost k potřebám lidí, na nichž nám záleží. Proto jsme si pro vás přichystali malého průvodce, abychom vám dali několik námětů, jak na to.

Když se řekne L´Exquis, ta vůně je prostě…

Výraz exquis ve francouzštině znamená výjimečný, mimořádný, pozoruhodný. Zkrátka popisuje naši žitou skutečnost a smyslovou zkušenost, která se vymyká zaběhnutým pořádkům. A jako harmonie, která nejde s proudem a zanechává v nás hluboké prožitky, byla navržena i parfémová voda L´Exquis. Vždyť Mme Ana Laporte, prezidentka Laboratoires GERnétic Synthèse o něm tvrdí, že je to vůně jejího života. Jak ho ale vnímají ambasadorky půvabu, blogerky a redaktorky?

Terapie pro unavené nohy

Věnujete-li se na dovolené intenzivním sportovním zážitkům, na které není vaše tělo zvyklé, můžete fyzické síly přepnout a kýžený pocit se nedostaví. Proto jsme požádali blogerku Kateřinu, která se z jedné takové cesty vrátila, aby s námi navštívila Partnerský salon GERnétic Moniky Sejkorové v Přelouči. Zaměřili jsme se na obnovu a regeneraci nohou. Od chodidel po stehna. Její poznatky najdete v následujících odstavcích.

Recenze Sensi Boost: Jak ukočírovat alergické vzplanutí pleti

Když se uváděla novinka GERnétic Sensi Boost, oslovili jsme blogerku Kateřinu, aby pro nás sepsala své postřehy. Jak se jí kúra v ampulích pro citlivou pleť používala? To vám sdělí v následujících řádcích.

Recenze: Půvab pleti nastartujete s ampulkami Lift Express

Blogerku Kateřinu jsme požádali, zda by pro nás zrecenzovala ampulky Lift Express. Své poznatky nám shrnula v tomto článku.

Recenze: Luxusní ošetření citlivé pleti 30+ od GERnétic

Před několika dny jsme pozvali blogerku Kateřinu z Intuitive Diary do Kosmetického studia GERnétic v pražských Řepích. Naplánovali jsme pro ni doslova lahůdku. V hlavní roli se blýskla naše čerstvá novinka Cold Cream Mousse. Jak si ošetření užila a co na něj řekla její citlivá pleť? To vám popíše v následujících řádcích.