Tři tajná kosmetická pohlazení GERnétic pro krásnější léto

V létě si na kráse dáváme záležet, odkládáme kabáty a oblékáme plavky. Podnikáme výlety s přáteli, jezdíme na romantické pobyty. To hlavní, co si přejeme, je léto si užít. Být zdraví, sexy, krásní a odpočinout si. Právě proto jsme pro vás připravili několik tipů, které by neměly minout vaši toaletní taštičku, kterou skladujete doma, ani tu, jíž vozíte na všechny báječné cesty.

foto-1

Jemný peeling tváře

Vítr, slunce, dehydratace, relax u vody, práce na zahrádce, grilování, stanování, turistika. To vše jsou aktivity, kdy si užíváte, duše je šťastná, že nemusíte ovládat počítač ani telefon. Ale vaše pleť dostává zabrat. A tak byste ani v létě neměli zapomínat na peeling tváře, který ji dodá zase ten správný jas a šmrnc. Je ale lépe zařadit jemnější přípravky a jejich volbu přizpůsobit typu pokožky a jejímu aktuálního stavu. Pokud nevíte, čím a jak začít, pak bychom vám doporučili sáhnout po přípravku Ger Peel. Díky krémové textuře a jemné brusné složce bude sedět jakékoli pleti. Obsahuje mandlový olej, který vyživuje, zjemňuje a pomáhá zabraňovat ztrátám vody v pokožce, zatímco allantoin pomáhá zklidňovat a hydratovat pokožku. Stačí jej krouživými pohyby nanést jednou týdně a poté smýt vodou. Pozitivem také je, že lze peeling použít i na celé tělo, včetně chodidel. Zvláště kůže na patách má totiž vlivem zvýšeného mechanického namáhání tendenci k většímu rohovatění. A tak vám na relaxačním pobytu ušetří Ger Peel nejen místo a zátěž v kufru, ale také starosti. Do módních nazouváků budete moci vklouznout sebevědomě.

foto-2

Balzám po holení i na „bikini area“

Střídání teplot neodradí dámskou část populace, a muže už vůbec ne, aby dali zelenou kratším střihům. Šaty, sukně, overaly, kraťasy, koupací šortky, capri kalhoty, plavky a bikiny. Dnes není odstraňování chloupků na těle holením výsadou pouze žen, ale pro pěkný efekt k tomuto kroku přistupují stále častěji i zástupci sinějšího pohlaví. Pokud máte citlivou pokožku, nebo vás čas od času dokáží potrápit zarůstající chloupky, neostýchejte se dotčené partie ihned po holení ošetřit naším Baume Après Rasage. Je sice zařazen mezi kosmetiku pro muže, která dodá tváří pohodu po shození strniště, ale těch několik účinků, stojí za to, aby se ukázal i v dalších kosmetických kategoriích. Osvěžuje po holení, zklidňuje pokožku, krásně voní, odstraňuje pocity pálení a pnutí. Mimo to ale také bojuje proti drobným zánětům na pokožce, které se projevují nevzhledným začervenáním a tvorbou bílé hnisavé čepičky. Ale to nejlepší je, že dokáže předcházet zarůstání chloupků. V dámské i pánské toaletní taštičce vždy najde své místo, na dovolené a v létě se pak uplatní dvojnásob.

foto-3

Prodloužení opálení podle GERnétic

Ozónová vrstva nad Evropou je natolik oslabená, že je nanejvýš nutné pokožku chránit důsledně před paprsky, i když o sobě nedávají přímo znát a nebe má k průzračnému blankytu daleko. Správné a dlouhodobé opálení začíná už tím, jak pokožku před negativními vlivy UVA a UVB záření chráníte. Takže i když zrovna tančíte mezi květinovými záhony na zahradě, v plavkách sbíráte ostružiny, rakytník a maliny na zavařeninu nebo jen kropíte řádky plné čerstvé zeleniny, nemilosrdnému účinku slunečního záření neuniknete. I při takto banálních aktivitách pod korunami vzrostlých ořešáků bronz nachytáte. Abyste se nespálili a výsledek přesně odpovídal vašemu očekávání, nezapomeňte na přípravky s vysokou UVA a UVB ochranou. Melano 30 a Melano 50 jsou dobrou volbou. Navíc díky meruňkovému oleji o pokožku výborně pečují. Obličeji dopřejte Melano 15 a na hlavu nasaďte slamák, abyste si chránili zrak před poškozením i pěšinku ve vlasech před nepříjemným spálením. Nezapomeňte, že opalovací přípravky GERnétic byste měli nanášet 30 minut před tím, než se vydáte ven.

Ale aby vám snědá sexy barvička vydržela déle a kůže se po opalování rychleji regenerovala, zkuste do služeb krásy po slunění nasadit ještě tyto dva pomocníky. Pokud to jen s opalováním neodhadnete, a budete potřebovat okamžitou úlevu od nepříjemných pocitů stejně jako ultra rychlou podporu regenerace kůže, mějte po ruce Gel Après Soleil, který byl přímo pro tyto krizové momenty vyvinut. Pokud je vše v pořádku, sáhněte rovnou po zdánlivě obyčejném tělovém mléku Lait Corps Douceur. Výborně zvláční pokožku a má ještě další dva efekty, pro které ho budete v létě milovat: Pokožku lehce zpevňuje a prodlužuje dobu užívání vysněného opálení.

Přejeme vám krásné letní dny!

S láskou,
tým GERnétic