Šéfredaktorka Madam Business testuje Lympho a Vasco Artera

V lednu přijala pozvání do Kosmetického studia GERnétic www.StudioGernetic.cz v pražských Řepích Eva Brixi, majitelka a šéfredaktorka časopisu pro podnikatelky a manažerky Madam Business. Absolvovala ošetření zaměřené na dolní končetiny, které mírní otoky, zlepšuje stav žilního systému a především vám dovolí se ladným krokem a s lehkostí protančit do dnů, kdy budeme zase hrdě odhalovat nejen kotníčky. Aby však byla péče komplexní, vyzkoušela si také domácí program péče o tyto partie s přípravky Lympho a Vasco Artera. Jak s nimi byla spokojena, napoví následující řádky.

foto-1

Čeho jsem si přála dosáhnout?

Když jsem absolvovala ošetření dolních končetin, přála jsem si dosáhnout jediného. Tím cílem nebyla redukce otoků, na ty naštěstí netrpím. Ani zeštíhlení nebo zmírnění celulitidy. Přála jsem si posílit stěny kapilár a zlepšit vzhled prosvítajících křečových žil na pravé noze. Ty totiž nejsou nejlepším doplňkem ani podle letošních trendů, ani podle diktátu nadčasového stylu. (Na recenzi z ošetření se můžete podívat zde.)

foto-2foto-3

Aplikace: Boj se zvyky

Dle instrukcí jsem poctivě každý den nanášela oba přípravky ve stylu neviditelných punčoch. Ráno a večer. Nejnáročnější na tom všem bylo nezapomenout na nové postupy a uvědomit si, jak vše udělat správně. Ve skutečnosti není aplikace přípravků vůbec nic složitého. Člověk bojuje sám se sebou a se svými zvyky. To je to nejtěžší. Také ve chvílích, kdy už jedete na své energetické rezervě, zejména později večer, bývá jakákoli péče o sebe řeholí. Jsem však člověk silné vůle a ani jednou jsem nevynechala, ačkoli jsem si přála jediné – co nejrychleji se uchýlit k občerstvujícímu spánku.

foto-4

Prvním krokem bylo nanést tělové stimulační tonikum Lympho, které má za úkol rozproudit lymfatický oběh. Jeho balení dobře padne do ruky a má ideální objem, produkt tak spotřebujete zhruba do měsíce a půl. Lympho je velmi příjemně vonící vodička. Nanáší se prostřednictvím střičky a dále se do kůže vtírá rukama. Okamžitě se vstřebává, nezanechává za sebou lepivý film, při kontaktu s pokožkou výborně osvěžuje a chladí.

foto-5

Následně jsem ihned namazala pokožku od nártů až po pas krémem Vasco Artera. Má velmi příjemnou konzistenci, skvěle se roztírá, nezanechává bílé mapy ani nepříjemný film. Zasychal do sametova, pokožka po něm byla hebká. Kůže pod ním mohla dýchat a nebylo třeba ani nikterak zvlášť odkládat oblečení punčoch a denního outfitu. Líbí se mi, že krému stačilo opravdu malé množství, nicméně nelze počítat s tím, že by vydržel ve vaší pečující výbavě déle než měsíc. Já sama bych preferovala, pokud by jeho balení bylo větší a lépe tak doplňovalo tonikum Lympho. To je snad jediná výtka.

foto-6foto-7

Překvapení s GERnétic pro dolní končetiny

Kombinace Lympho a Vasco Artera mne překvapila hned druhý den společné koexistence. Všimla jsem si, že pantofle jsem měla volnější než obvykle. Vlivem patní ostruhy mne trápil mírný otok nártu. Bylo znát, že s ním GERnétic udělal krátký proces. Již je to druhý měsíc, kdy jsem kúru ukončila. A nárty jsou stále splasklé.

foto-8foto-9

Po dalších pěti dnech jsem si všimla, že křečové žíly, resp. jejich nepříliš estetické projevy se zdály méně patrné na první i jakýkoli další pohled. Někdy byl výsledek viditelnější, jindy méně, celkově se ale stav a kondice zlepšily. Jsem spokojená. Řada pro dolní končetiny odvedla slibovanou práci. Lepší vzhled si užívám i do dnešních dnů. Zpozorovala jsem však ještě jinou zajímavost. Zdá se, že tělo při používání této řady produktů jinak zachází s tekutinami a jejich nadbytku usazeného v tkáních se zbavuje přirozenou cestou přes ledviny. Je to však můj subjektivní dojem a těžko mohu soudit, zda to tak skutečně funguje.

foto-1

Lympho a Vasco Artera jako prevence otoků a křečových žil

Věřím, že tomu, kdo trpí na oteklé končetiny, křečové žíly, pocit těžkých nohou a únavu v těchto partiích, může kombinace přípravků pomoci. Dokáži si představit, že by si klientka či klient dopřáli během roku 2x tuto měsíční kúru jako prevenci, aby si uchovaly zdraví a krásu co nejdéle. Myslím si, že Lympho a Vasco Artera mohou být významnými pomocníky, zvláště tehdy, pokud se v rodinné anamnéze vyskytují křečové žíly, zpomalený tok lymfy či jiné obdobné potíže, které mají důsledky estetické, zdravotní a mohou se podepsat i na dobrém pocitu a sebevědomí. A to zvláště jako prevence.

S láskou,
Eva Brixi