Kam na výlet či dovolenou s GERnétic

Letošní rok nás zve objevovat v daleko větší míře krásy vlasti nebo okolních států. Volíme spíše kratší dovolené, několikadenní výlety. Ale věděli jste, že si můžete naplánovat cesty také, aby vás na nich doprovázel GERnétic?

foto-2

Krásné jednodenní výlety za poznáním i relaxací

V případě jednodenních výletů si můžete zkusit naplánovat nejen poznávací jízdu, ale taky tu pro půvab a relaxaci. Nevěříte? Máme příklad! Jedete se podívat do letos trošku vylidněných Karlových Varů. Plánujete si projít nejen kolonádu a navštívit kouzelné prostory slavného hotelu Pupp, ale také vystoupat na vyhlídku Tři kříže, Camera Obscura či Ottovu vyhlídku, podniknout exkurzi do historie sklářství prostřednictvím sklářského muzea Moser. Potom by neměla vaší pozornosti uniknout ani Mekka krásy v podobě Partnerského salonu GERnétic kosmetičky Marie Drenkové v hotelu Salve. Najdete jej v Mariánskolázeňské ulici, jen několik metrů od vynikajících restaurací a kaváren v samém historickém centru města. Zbytek party, který si nepřeje podstoupit zkrášlování, si jednoduše může užívat gastronomické opulence. A vy mezitím naberete energii na následné toulky, třeba k rozhledně Darkov.

Že byste potřebovali další příklad? Ale určitě, prosím! S rodinou už delší dobu sníte, že si uděláte dobrodružný výlet na Ještěd. Koneckonců proč ne! Můžete to vzít lanovkou nebo pěšky, kombinovat přírodu s technickými památkami. A pak můžete přejet a o nepatrný kousek dál a octnete se na samém okraji krajského města, v Hrádecké ulici, kde se na vás bude těšit usměvavá a pozitivně naladěná kosmetička PhDr. Miroslava Peřinová, jejíž specialitkou jsou párová ošetření. Pokud byste byli na výletě s krásu hltajícími společníky, ať už jde o vaše kamarádky, odrostlé ratolesti, babičku či maminku, v Liberci najdete ještě několik dalších salonů, které s kosmetikou GERnétic pracují, takže se nabízí hříšně přitažlivá úvaha, zda se rovnou neobjednat všichni a pak společně nezajít na skvělou večeři přímo do centra Liberce.

foto-3foto-4

Jak na časový itinerář s GERnétic

Time management je královská disciplína, i když se jedná jen o relaxaci a potěšení. Jak tedy efektivně spojit krásu GERnétic a zájmy vašeho dobrodružného ducha? Předně se nejprve informujte, zda bude mít Gerneticienne v daný den kapacitu a objednejte se dostatečně dopředu. Poté si slaďte itinerář s rodinou či přáteli tak, abyste na svou hodinku či dvouhodinku relaxace nemuseli bláznivě spěchat. A to je vše!

foto-5foto-6

Tip na překvapivý dárek

Možná jste o tom neuvažovali, ale taková návštěva kosmetického salonu GERnétic může být pro vaše blízké také milým a nečekaným překvapením, které rozradostní emoce! Není nic sladšího, než po náročné túře odvézt drahou polovičku do oázy, kde si bude moci vychutnat například relaxační masáž pod taktovkou profesionála, který s kosmetikou GERnétic umí doslova čarovat. Nebo si může vychutnat detoxikační celotělový zábal, který odplaví všechny metabolity, které se v těle vlivem zvýšené fyzické námahy nahromadily. Ale nic nebrání ani tomu dopřát si zkrášlující pleťovou proceduru nebo ji spojit s tou tělovou.

foto-7foto-8

A co když byste chtěli zůstat déle?

Pokud si přejete zůstat v rukou GERnétic delší dobu, pak nemůžeme jinak, než doporučit skutečnou lázeňskou nebo wellness dovolenou. Najdete nás v Priessnitzových léčebných lázních v Jeseníkách, v Alžbětiných Lázních v Karlových Varech, v Lázeňském domě Perla v Lednici. Na Slovensku se s námi setkáte v areálu Kúpele Lúčky. Naše služby si vychutnáte také v hotelu Morris v České Lípě, Golf Hotelu Morris v Mariánských Lázních, v Hotelu Morris v Novém Boru nebo v pražském Hotelu BoHo. Naplánujte si ozdravný anebo rozpustilý pobyt, který vám dodá energii a osvěží vaši mysl, tělo i pleť. Protože na to jsme v GERnétic specialisté. Neomezujte se v rozmanitosti. V jednom dni si dopřejte zábal z mořských řas Marine Essence, zaplavte si, tančete, vyjděte si na nákupy, nechte se unášet kulturou, architekturou, géniem loci nebo poutavým románem. A další den se otevřete světu s rozzářeným pohledem, kterému dodá jiskru ošetření očního okolí s v letních měsících vyhledávanou řadou Marine Line, o níž nedávno psala bloggerka Kateřina. A kdo ví, jaký poklad během své dovolené s novou perspektivou objevíte.

S láskou a přáním krásných letních dní,
tým GERnétic