Když se krása pojí s módou a ušlechtilostí

Rok 2019, jak se ukazuje, je pro francouzskou kosmetiku GERnétic rokem úspěšným, protože značka uvedla na trh novinky, které by se daly popsat jako revoluční. Hormoceutické přípravky z řady Vital Transfer si klientky mohou zakoupit od března, aktivní tělový krém Gerthérapi od května. První reakce veřejnosti svědčí o tom, že nové produkty padly na úrodnou půdu. Především představení poslední ze jmenovaných novinek redaktorkám a ambasadorkám půvabu GERnétic se uskutečnilo začátkem června. A jaké bylo samotné slavnostní uvedení? O tom už více prozradíme v reportáži.

Podvečer 6. června, tropické teploty, slunce, mraky, déšť, bouřky – ten den byl proměnlivý jako ženská duše. Ale ani vrtochy počasí nezměnily nic na tom, že pozvané lifestylové redaktorky, bloggerky, celebrity a Gerneticienne dorazily. Není divu. Tolik novinek v jednom roce u GERnétic nejsou obvyklé. Zvědavost mezi kosmetickými nadšenci i příznivci značky narůstala. Očekávání o to více zesílilo, když se na pozvánce objevila zásadní informace – místem konání se stala Módní galerie E.daniely. „Přáli jsme si, aby se informace o novinkách dostaly mezi příznivce kosmetického světa i širokou veřejnost při jedinečné příležitosti. Spojili jsme síly se značkou, kterou lze právem považovat za zářící hvězdu na českém oděvním nebi – E.daniely. Připojila se k nám také módní ikona, herečka a bloggerka Nikol Kouklová, která večer obohatila o záměr ušlechtilý: podporu Nadačního Fondu Slunce pro všechny, který se stará o rozličné vzdělávací aktivity,“ vysvětluje Ing. Andrea Trčková, výkonná ředitelka společnosti LK SERVIS, vlastníka generálního zastoupení GERnétic pro český a slovenský trh.

foto-1

Jedinečný prostor pro oficiální uvedení krému Gerthérapi a připomenutí řady Vital Transfer poskytli právě manželé Linhartovi, kteří za značkou E.daniely stojí a rozvíjí ji úspěšně už mnoho let. Tímto místem se stala Módní galerie v centru české metropole, která všechny přítomné okouzlila svou jedinečnou atmosférou. V ní se zračil cit pro umění, design, módu. Nebylo možné přehlédnout také jedinečný lidský přístup celého týmu E.daniely, který dal hostům pocit výjimečnosti, jako by byli královnami a králi. Jako první přivítal hosty majitel E.daniely Jiří Linhart a otevřel tak program celého večera. Poté se slova ujala výkonná ředitelka LK SERVIS/GERnétic Andrea Trčková. Pohovořila o krásné synergii, jež byla příležitostí pro uspořádání exkluzivní akce.

foto-2

Po zahájení přišlo na řadu všemi netrpělivě očekávané představení novinek GERnétic. Po téměř dvou letech, kdy se francouzský vývojářský tým s novými produkty odmlčel, zvědavost rostla. Všichni si přáli vědět, s jakými inovacemi přijde. První novinkou byla hormoceutická řada Vital Transfer, která je navržena na míru potřebám zralé pleti, ať už perimenopauzální či menopauzální. „Francouzský výrobce dobře věděl, že dva roky čekání se vyplatí. Odhadl trendy a jeho vědci v laboratořích vytvořili doslova revoluci v péči o zralou pleť, která je odpovědí na mnoho proseb a tajných přání klientek po celém světě. Pleťovým krémem Vital Transfer Visage a tělovým přípravkem Vital Transfer Corps zcela zatočil se všemi dosavadními neinvazivními kosmetickými možnostmi. Oba produkty se staly na domácím i slovenském trhu doslova bestsellery už během prvních týdnů prodeje, jenž byl zahájen v březnu. Bez nadsázky lze říci, že ženy se do této řady zamilovaly nejen u nás. Ve Francii museli dokonce navýšit původní výrobní plán,“ komentovala uvedení novinek Andrea Trčková.

foto-3

Druhá novinka letošního roku by se stručně dala popsat jako tajné eso v rukávu na plavkovou sezónu. Tělový krém Gerthérapi se hodí nejen na léto, mohou ho používat jak muži, tak ženy, bez ohledu na věkovou kategorii. Jedná se tak o produkt velice inovativní a přesto univerzální. „Tento tělový krém má širokou škálu využití. Říkáme o něm, že je zvlášť vhodný pro aktivní jedince, kteří pravidelně sportují. To proto, že pomáhá umocnit výsledky jejich snažení. Navíc byl vyvinut tak, aby dobře pečoval o tkáně, ať už namožené pohybem, nebo ztuhlé například z dlouhého sezení u počítače. Gerthérapi totiž umí uvolňovat svalové napětí a dokonce i to psychické, které jde velmi často ruku v ruce i s tím fyzickým. Obsahuje řadu cenných esenciálních olejů, které na lidskou mysl působí příznivě a eliminují stres. Mimo to ale bojuje také proti celulitidě a otokům, protože funguje na principu povzbuzení lymfatické drenáže. Zplodiny, přirozený produkt pohybové aktivity, jsou rychleji odváděny z tkání. Obsahuje inovativního buněčného trenéra. Jedná se o speciálně upravený kofein, který umí zacílit na tukovou buňku a podpořit její vyprázdnění. Tím dochází k efektivnějšímu formování těla,“ osvětlila během setkání přednosti novinky kosmetička a školitelka GERnétic Ludmila Baďurová.

foto-4

Redaktorkám a bloggerkám jsme krémy dle zájmu poskytli k otestování. Zajímá nás zpětná vazba. Brzy se budete moci těšit na hodnocení a recenze. Jednu malou ochutnávku nám zprostředkovala i bloggerka Kateřina z Intuitivediary.com: „Gerthérapi jsem už nějakou chvíli měla doma. Musím říct, že mne na první otevření zaujala naprosto okouzlující, čistá a svěží vůně. Mohu odpřisáhnout, že skvěle působí proti nahromaděnému stresu. Novinku jsem s sebou měla také letos na dovolené na Korfu a objevila jsem i její další účinky, o kterých se detailněji rozepíši na blogu v nadcházejících dnech. Už teď mohu prohlásit, že krém ode mne dostane opravdu pozitivní hodnocení. Překvapilo mne, kolik talentů v sobě skrývá.“

foto-5

Poté už následovala krásná módní přehlídka. Na pomyslném mole jsme měli možnost obdivovat modely z aktuální kolekce. Byla vzdušná, nadčasová, elegantní a také provokativní. U přítomných dam vzbudila takový ohlas, že některé si designérské kousky nemohly nechat uniknout a ze setkání si odnesly nejen krásné vzpomínky, ale také modely, které pozvednou jejich styl. „Už, když jsem do Módní galerie vcházela, okamžitě můj pohled přivábily plisované khaki šaty se špagetovými ramínky ve vzdušném střihu. Textura látky mne zaujala na první dotek. Věděla jsem, že tento model si budu muset odnést. Prostě přišel ten okamžik, kdy jsem věděla, že jsem našla to pravé. Hlavou mi prolétlo nespočet kombinací, které bych s těmito šaty dokázala vytvořit už z toho, co ráda nosím teď. Džínová bundička, výrazné náušnice, koňakový opasek a sandálky na vysokém blokovém podpatku ve stejném odstínu nebo vypasovaný semišový křivák, oxfordky na platformě a můj oblíbený plstěný klobouk a jednoduchý geometrický náhrdelník s krystaly. Ve výčtu kombinací bych mohla pokračovat... Každé dámě bych doporučila, aby se jednou za čas trochu rozmazlila a investovala do nadčasového kousku, u něhož si bude jistá, že jej dokáže zkombinovat s tím, co už nyní ráda obléká. Navíc se v E.daniely věnují zakázkovému šití, a tak obvykle mohou model přizpůsobit zákaznici na míru,“ podělila se o své dojmy bloggerka Kateřina.

foto-6

Redaktorky pak zaujaly například šaty s vertikálním proužkem a živůtkem i zakončením spodního dílu z krajky, které vyzařovaly přesně tolik ležérní elegance, že by s nimi dokázala každá žena dobýt francouzskou riviéru, jak poznamenala Eva Brixi, šéfredaktorka titulu Madam Business, nebo Alena Kazdová, šéfeditorka časopisu HR fórum.

Po přehlídce následovala dobročinná tombola, jejíž výtěžek putoval ve prospěch Nadačního Fondu Slunce pro všechny. „Ze získaných prostředků chceme nadačnímu fondu pomoci financovat pomůcky pro výuku, a tak podpořit žáky tří vzdělávacích institucí. Jedná se o školu mateřskou, základní a střední. Navštěvují je děti ze znevýhodněných rodin nebo ty se speciálními potřebami. Bohužel je dnes řada školního vybavení nákladná a nemohou si je dovolit všichni. Velice ráda bych poděkovala všem příznivcům krásy a módy, kteří se do naší dobročinné tomboly zapojili,“ uvedla Nikol Kouklová, která je tváří nadačního fondu. Našim partnerům bychom rádi poděkovali za ceny, které do tomboly věnovali – adresně výrobci šperků KONPLOTT, Divadlu Bez zábradlí, Vínům DAC, E.daniely a farmářskému obchůdku Marama.

foto-7

A jak atmosféru prezentace novinek GERnétic ve spojení s E.daniely hodnotily přítomné bloggerky? Zeptali jsme se sesterského dua tvořící tým Sistershoods: „Musíme pochválit prostory butiku E.daniely, které podtrhly příjemnou atmosféru představení novinek. Moc se nám jeho menší prostory líbily, protože vdechly setkání punc komornosti, což se nám vždy líbí. Úžasné také bylo, že byla v programu zakomponovaná tombola a její výtěžek šel na podporu mateřské, základní a střední školy pro osoby, které jsou znevýhodněné od narození nebo následkem nemoci či úrazu. Dle nás je právě tato pomoc nejpotřebnější, protože do výuky se vždy vyplatí investovat finance, ale i úsilí a čas. Vybranou částku si od zastoupení LK SERVIS/GERnétic převzala Nikol Kouklová, která byla i jednou z modelek na malé módní přehlídce aktuální kolekce E.daniely. A pozor dámy tento butik obléká i Chantal Poullain! Pokud chcete mít šarm jako ona, můžete se zkusit inspirovat módou, která podtrhuje její jedinečné vyzařování. Opravdu skvělé bylo také to, že jsme se mohly setkat s ostatními bloggerkami. Zkrátka a dobře byl to krásný večer!“

foto-8

Reportáž bychom rádi uzavřeli slovy Jiřího Linharta, spolumajitele E.daniely, je v nich totiž ukryto nadčasové poselství: „Spojení s GERnétic bych shrnul jako pozitivní, nejedná se o naši první spolupráci. Jak E.daniely, tak tato francouzská kosmetika jsou symboly kvality a špičkové péče s vysokou přidanou hodnotou. To dámy vyhledávají. Přejí si od služeb, které volí, vždy něco navíc. Toto spojení jednoznačně vnímají jako harmonické a myslím, že si od nás odnesly hezké zážitky. Velmi si vážím toho, že se večera zúčastnili také zástupci médií, lifestylové redaktorky i bloggerky, obě tyto skupiny mají obrovský vliv na formování trendů. Druhou skupinu považuji za ovlivňovatele, jejichž názor silně rezonuje zejména v populaci do 30 let. Některé bloggerky jsme dokonce již oblékali. Jsem nesmírně rád, že média inspirují ženy z celé republiky, aby E.daniely navštívily. Věřím totiž tomu, že kvalitu musí posoudit každý klient individuálně. Ta je nejen objektivní veličinou, jakou může představovat jakost látky, z níž jsou šaty ušity, ale vždy do ní vstupuje subjektivní rozměr, pocit, což je velmi podobné kosmetické péči. Je třeba ji vždy vyzkoušet na vlastní kůži. Také bych touto cestou rád poděkoval hostům za báječnou atmosféru, kterou zde vytvořili.“

Rádi bychom poděkovali všem, kteří překonali nepřízeň počasí a na setkání dorazili, a také úžasným lidem, kteří se na realizaci tohoto nejprve nesmělého nápadu podíleli. Byli jste úžasní.

S láskou,
tým GERnétic