Rozhovor: Abyste z tréninku vytěžili maximum radosti i krásy

Zaznamenali jste v minulém měsíci článek na blogu, který se věnoval uvedení novinky Gerthérapi? V tématu budeme pokračovat, protože bloggerka Kateřina si tento relaxační krém ideální pro aktivní lidi již měla možnost vyzkoušet. Vzala si jej s sebou na dovolenou na Korfu. Zajímalo nás, jaké dojmy v ní zanechal.

foto-1

Jak jsi krém na dovolené používala?

Nanášela jsem jej každý večer po sprše především na problémové nebo unavené partie. V tomto případě stehna, bříško, paže a občas i lýtka. Byl to skvělý zážitek a krásná tečka za každým aktivně prožitým dnem. Dopřávala jsem si totiž pravidelné sportování ve vrchovaté míře. Naordinovala jsem si denně uplavat alespoň 1 500 m, ale podařilo se mi obden dokonce překročit 2 kilometry. Plavání jsem se od loňského léta příliš nevěnovala, a tak jsem si ho v širém volném moři užívala o to více. Ale byla to samozřejmě pro tělo nová námaha. Měla jsem obavu, aby mi to nezúčtovalo vydatnou svalovou únavou a bolestí. Gerthérapi mi přišlo vhod právě včas.

foto-2

Jaké účinky jsi zpozorovala?

Byla jsem z účinků velmi pozitivně překvapená, protože jich nakonec bylo víc, než jsem očekávala. Objevila jsem totiž i jeden zcela nečekaný. Ale po pořádku. Je excelentní přeborník v péči o unavené svaly. Ani jednou jedinkrát jsem během dovolené nezaznamenala nějaký diskomfort, rozbolavělé tělo. Svalová vlákna se po sportování výborně regenerovala, vyhnula jsem se zánětům i tvorbě spazmů. Z mého pohledu bude tento krém úžasný také pro cyklisty, horolezce, běžce, milovníky jezdectví, prostě pro všechny, kteří se chystají zdolat sportovní výzvu, na kterou nejsou tak úplně zvyklí.

foto-3

Pozitivní změny jsem viděla také na pokožce z hlediska estetického a zdravotního. Rozhodně ustoupila celulitida. Laickým pohledem se zlepšila o nějakých 30 až 35 procent. Některé ďolíčky na stehnech mne předtím také trošku bolely. Jasný signál, že v podkoží je zánět. To je pro celulitidu typické. Tyto nelibé stavy zcela přešly. A jsem jich zbavena dodnes. Předem ale upozorňuji, že se letos v létě o kondici hodně starám, a tak v tom bude mít prsty nejen Gerthérapi, ale také životospráva. Gerthérapi mi ale určitě velice pomohlo a prospělo.

Zdálo se mi také, že se trochu zmenšil objem problémových partií a pokožka se v těchto místech zpevnila. Přisuzuji to spolupráci unikátního buněčného trenéra, kterého přípravek obsahuje, a sportování. Krém je určitě dělaný pro všechny z nás, kteří jsme ambiciózní a z tréninku si přejeme vytěžit maximum radosti i krásy.

foto-4

Naše novinka obsahuje mnoho rostlinných výtažků, které účinně bojují proti otokům. Například ten z Kaštanu koňského. Máš nějakou zkušenost i s tímto?

Bohužel mne v létě potkaly i ty. Na vině byla reakce na UVA záření, které u mne vyvolalo polymorfní solární dermatózu. A ta se projevila také otoky zasažených částí těla. První dny mne pokožka také nepříjemně bolela. Intuice mne vedla k nápadu, že s Gerthérapi nic nezkazím. Otoky se zmírnily, ale do jejich úplného vymizení uplynulo pět dní. Ovšem to, co se stalo s bolestivou pokožkou, mě doslova ohromilo. Tato novinka na tělo v sobě má neuvěřitelně účinný koktejl aktivních látek, které účinně bojují proti volným radikálům a podporují proces obnovy. To jsem věděla. Ale to, že by ze mne horkost a bolest stáhla tak, že jsem na ně úplně zapomněla, by mne ve snu nenapadlo. Díky tomu a přetrvávajícímu osvěžujícímu až chladivému účinku jsem mohla v noci v klidu usnout a vyspat se na další den do růžova. Za tuto službu budu Gerthérapi vděčná velice dlouho.

foto-5

Použila jsem krém však i před odletem domů. Čekal nás noční let a tak jsem si dopřála jednu aplikaci na dolní končetiny, od kotníků po třísla. Mám vyzkoušeno, že nočnímu životu se jinak svižný lymfatický oběh trochu vzpouzí. Udělal jsem dobře, protože mne během letu ani po něm otoky netrápily a navíc jsem se po celou dobu, kdy jsem musela sedět, cítila relativně svěží. Palec na horu mu dávám tedy i za cestování.

foto-6

Mluvila jsi také o účincích, které jsi objevila „náhodou“. O které šlo?

Jedním z nich bylo zmírnění bolestí po zásahu enormní dávkou UVA záření. Druhým pak opravdu bleskové vstřebávání modřin. Během dovolené jsem se pořádně praštila do stehna, když jsem zdolávala nástrahy hotelového pokoje. Bohužel se mi po této srážce s nábytkem vytvořila nehezká a rozsáhlá podlitina. Ale během dvou dnů se vstřebala, což je pro mne naprosto nevídaná rychlost. Přičítám to na vrub právě Gerthérapi. Z modřin se obvykle dostávám pět až sedm dní. Musím se tedy opravit, nebyl to jeden nečekaný účinek, nýbrž dva.

foto-7

Popsala bys nám, jak na tebe krém působil co do jeho aromaterapeutických vlastností?

Už při prvním kontaktu mne uchvátila jeho vůně, z níž vyčnívaly stopy ravensary a citronely. Natolik mne to okouzlilo, že uvažuji o tom, že bych opět zprovoznila aromalampu a ravensarovou silici si pořídila. Je to nesmírně konejšivé a zároveň povzbudivé, vitalizující aroma. Dokáže ze mne doslova setřást únavu a navodit příjemný pocit, určitou harmonii. Ale není to tak, že by člověka vybudil k horečnaté aktivitě a narušil třeba spánkový režim. To vůbec ne. Pro mne je Gerthérapi doping na dobrou náladu. A jak jít lépe spát nebo trávit večer, než s čistou hlavou?

foto-8

Máš pro čtenářky a čtenáře nějaké doporučení ohledně naší tělové novinky?

Nebojte se z prvopočátku hutné konzistence. Krém se během chviličky vstřebá a zanechá za sebou pouze hebkost. I když se může zdát, že je hodně olejovitý, jeho textura je vyvinutá tak, aby byl nakonec lehký jako dotek pírka.

Možná vás to překvapí, ale Gerthérapi může být lepší než kdejaký gel na ztuhlé a namožené svalstvo, doporučila bych jím tyto přípravky nahradit. Protože těžko najdete něco s lepšími účinky.

Za rozhovor bychom srdečně Kateřině poděkovali, a pokud byste si chtěli o jejích zkušenostech přečíst ještě něco navíc, pak se podívejte na blog Intuitive Diary.

S láskou,
tým GERnétic