Kosmetičtí hrdinové GERnétic pro krásné letní dny

Tento článek věnujeme několika produktům, které náš tým, klientky a klienty provází v létě. Bez nich si už horké dny nedokážeme představit. Filozofie GERnétic je založena na vysoce využitelných aktivních látkách, jež stimulují pokožku a odkrývají její krásu a vitalitu. GERnétic se ale stará rovněž o dokonalý senzorický zážitek, který je pro pocit spokojenosti a pohody v horké části roku nezbytný.

Pleťová maska Hydra Ger: Když nastavíte svou tvář živlům

Pořádná letní dovolená při mořském pobřeží. Okouzlující vánek, nekonečné pláže, modravá síla vody i a zlatavé slunce, které hladí nejen písečné pláže, ale také vaši pokožku. Pleť během takových podmínek snáze přichází o hydrataci. Může vám připadat vysušená od působení povětrnostních vlivů i kvůli kontaktu s chlorovanou či slanou vodou. A proto, až přijdete večer z pláže, pochutnáte si na večeři, zajděte do koupelny a z kosmetické taštičky na pomoc povolejte masku Hydra Ger. Jejím úkolem je posílit hydrolipidovou vrstvu, která pleť ubrání před ztrátou vlhkosti. Má navíc zklidňující a protizánětlivé účinky, pomáhá posilovat imunitní funkce kůže. Pokožku osvěžuje. Použít ji může celá rodina.

Pleťová maska Immuno: Když se pleť vrací k vašemu mladšímu Já

Vaše pokožka se během dovolenkových dní rozhodla vrátit do doby, kdy jste dokončovali střední školu. Sem tam vás překvapí nemilým pupínkem. Maska Immuno funguje jako skvělá noční lokální péče, která zarazí zrání pupínku, ať je v počáteční či pokročilejší fázi. Zkuste místo vymačkávání pupínek před spaním přetřít vrstvou masky Immuno a počkejte do rána. Výsledky vás mile překvapí. Ošetření opakujte, dokud vám neplecha nedá pokoj.

Immuno je ale také skvělé, pokud to přeženete na sluníčku. Zejména pokud máte spálenou tvář, což se například u vody stává často. Přestože to není běžné, je rozhodně stylové mít i během plavání pokrývku hlavy, které vás sluníčka uchrání a bude částečně blokovat také vliv odražených paprsků. Ty jsou totiž velmi zákeřné a dokážou na tváři vyčarovat račí barvu velmi rychle.

Nettoyant Gommant Marin Corps: Hladká pokožka připravená na chytání bronzu

Pokožka, která si uchová krásné bronzové opálení je taková, jež je pravidelně a důkladně zbavována odumřelých buněk. S novým ekologickým tělovým peelingem Nettoyant Gommant Marin Corps vás bude exfoliace bavit, a navíc z ní získáte ještě dva další benefity, vlastně tři. Budete vědět, že kosmetická péče neznečišťuje planetu mikroplasty, protože peelingové částice jsou plně rozložitelné v přírodě. Budete prožívat smyslovou terapii díky autentické vůni přímořských prázdninových destinací. A nakonec vaše pokožka dosáhne výrazného zpevnění, které je před letní sezónou častým přáním nás všech, žen i mužů.

Gerthérapi: Terapie pro unavené tělo po sportu

Možná se vám bude chtít po dni na lehátku, kdy stimulujete a cvičíte mozek hravou konverzací a četbou, podniknout něco, co vyzkouší limity vašeho těla. Aktivity jako dálkové plavání, výšlapy, tenisový či volejbalový turnaj, odpoledne plné jógy, den strávený v sedle, ať už kola nebo na koňském hřbetě. Nezdá se to, ale spotřeba kyslíku ve svalech je při sportu během teplých dní vyšší. A proto jsou svaly častěji namožené. Také rychleji podléhají únavě. K dokonalému spalování, a tedy zužitkování energie, je potřeba dostatečný přísun kyslíku. Pokud schází, ve svalovině se dříve tvoří laktát. Než se odbourá, a vy budete cítit lehkost a sílu, může to trvat i několik dní. A právě na tyto situace je připraven relaxační tělový krém Gerthérapi. Jeho unikátní složení odstraňuje svalovou únavu a urychluje odplavení metabolitů z tkání. Pomáhá regenerovat po sportu nejen pokožce, ale také vašemu duchu, protože je provoněný esenciálními oleji z ravensary a citrónové trávy. Přispěje

uvolnění smyslů a psychické pohodě. Formule přípravku je rovněž obohacená o buněčného trenéra, který pomáhá vyprazdňovat hypertrofované tukové buňky. Pokud trávíte léto aktivně, vaše snaha bude korunována viditelnějšími výsledky.

Lympho: Úleva pro těžké nohy během cestování i po procházce v zoo

Celý den v letadle, autě, autobuse? Přemísťujete se z jedné lokality do druhé, létáte z ostrova na ostrov, nebo se prostě jen vydáváte za krásami lázeňských měst Česka a Slovenska? Nebo máte v rodině profesionálního řidiče, který se stará o to, abychom v obchodech měli zásoby, aby lidé z letiště dorazili do hotelu a podobně? Trápí-li vás či vaše blízké pocit těžkých nohou, vyzkoušejte přípravek Lympho. Uleví od vnímané zátěže a bude stimulovat správný tok lymfy, který je jinak závislý na pohonu prostřednictvím pohybové aktivity.

Malý tip pro krásnou linii nohou: Pokud se snažíte obout oblíbené sandálky či lodičky, ale nárt má tendenci opuchat, pomozte si stimulačním tělovým tonikem Lympho. Pomáhá redukovat otoky.

Sluneční řada Melano: Štít, který chrání pokožku

Bez ochrany před sluncem si v létě dovolenou i piknik s přáteli jen těžko užijete. Není nic méně příjemného, než pod šaty cítit neutichající bodavou nebo naopak tupou bolest, kterou spálená pokožka přináší. Řada Melano je stvořená pro ochranu bez bílého filmu. Obsahuje také cenné oleje s pečujícím účinkem. Vybrat můžete přípravky s ochranným faktorem 15, 30 a 50.

Melano 15 je zvláště vhodné pro pokožku tváře. Nikdy jej však nezapomeňte doplnit pokrývkou hlavy, nejlépe kloboukem, kšiltem či slamákem. Pleť nebudete nadměrně zatěžovat vyššími faktory. Tělo ošetřete dle svého fototypu přípravky Melano 30 a Melano 50. Na ramena a záda naneste klidně „padesátku“, i když jste přirozeně dobře se opalující fototyp. Nezapomeňte, že pro ideální ochranu byste na celé tělo měli spotřebovat množství odpovídající 6 čajovým lžičkám produktu. Po koupání či otření ručníkem aplikaci opakujte. Mažte se i tehdy, pokud se chystáte do přírody, na kolo či do města. Vaše pokožka vám poděkuje tím, že si krásu a zdraví uchová déle.

Pro pocit komfortu po opalování zařaďte také Gel Après Soleil. Chladivá textura okamžitě pokožce dopřeje zklidnění a osvěžení. Obsažený kukuřičný olej je bohatým zdrojem koenzymu Q10, který bojuje proti volným radikálům. Využijte tento gel, pokud jste pokožku vystavili nadměrně slunci. Je vhodný na tělo i obličej.

S přáním nádherných letních dnů a s láskou,
tým GERnétic