Oslava jubilea francouzské kosmetické značky GERnétic na českém trhu: Když nás pětadvacítka roztančí

Motto roku 2021: „Protančíme se s kosmetikou GERnétic: Jako mistři tance se pohupujeme něžnými doteky na pleti. S noblesou dodáváme buňkám výživu, novou energii, aby každá pleť zářila.“

Vraťme se společně časem do 21. září letošního roku. Toto datum je pro GERnétic významné. Připadla na něj totiž oslava 25. výročí značky na českém trhu. Ano, už tolik let to je. A my jsme pro vás připravili malé ohlédnutí za „Galaparty 25–v rytmu GERnétic“. Událost se odehrávala v Pavilonu Grébovka, překrásné secesní stavbě, jež je situována v Havlíčkových sadech v Praze na Vinohradech.

„Celý rok 2021 jsme symbolicky propojili s tancem, pohybem, kdy jeden reaguje na druhého, splývají, vyjadřují různé emoce. Tanec je o proplétání, dynamice, splynutí, souznění. Emoce jsou v GERnétic naším pohonem, protože společné čtvrtstoletí je pro nás obrovská radost a bez radosti, odvahy a pozornosti bychom společně určitě nemohli vytvořit takovou říši krásy a relaxace, jakou GERnétic dnes je. Od prvního dne, kdy tato značka vstoupila do našich srdcí,“ komentuje Ing. Andrea Trčková, výkonná ředitelka francouzské značky GERnétic pro český a slovenský trh.

Tanec a radost byly také dva hlavní atributy, které oslavu pětadvaceti let provázely. Moderace Galaparty GERnétic se ujala herečka Nikol Kouklová Heřmánková z pražského divadla Bez zábradlí. Po jejím úvodním slovu se mikrofonu zhostili Ing. Andrea Trčková, výkonná ředitelka LK SERVIS/GERnétic a Mgr. Ladislav Kavan, majitel společnosti LK SERVIS, která značku na českém a slovenském trhu již 25 let zastupuje. Sálem se linula vůně vzpomínek na neopakovatelné a dobrodružné začátky, kterým devadesátá léta přála. Hosté pozorně naslouchali zdravici, jež i se symbolickou plaketou přišla z Francie od majitelů Laboratoří GERnétic Mme Any Laportové a Davida Laporta. O profesní cestě, která se stala cestou srdce, hovořila Alena Kimlová, hlavní firemní kosmetička a školitelka GERnétic, která značku provází téměř od samého začátku.

Rozezněla se oslavná hudba a sálem se rozhostilo zvědavé ševelení, které jen po troškách ukrajovalo z napjatého očekávání. Objevil se dort s fontánkou, pomyslné stvrzení pětadvacetin. Za zvuku energických tónů si razil tento lahodný symbol cestu sálem. Na cestě ho doprovázel průvod týmu GERnétic, výjimečných lidí, kteří pomáhají vám, klientkám a klientům, i našim kosmetičkám vždy najít tu správnou cestu k harmonii a kráse: Alena Kimlová, Hana Maříková, Dana Trnková, Ing. Marta Záveská, Jitka Stránská, Denisa Huřťáková, Světlana Nejedlá, Zuzana Bělíková, Ludmila Baďurová, Ing. Blanka Chmelíková, Ing. Renáta Gregorová, Simona Odvárková, Romana Soukupová, Bc. Petr Štěpánek, DiS. Scházela nám pouze Silvie Buchtová, firemní kosmetička a školitelka GERnétic, která se akce nemohla zúčastnit. Zaznělo přání a společnými silami Andrea Trčková a Ladislav Kavan nakrojili dort, čímž odstartovali další čtvrtstoletí GERnétic v České republice.

Po slavnostním aktu přišla na řadu část večera věnovaná vyhlášení vítězek soutěže pro kosmetičky, které se značkou spolupracují: Hvězda GERnétic Česko 2021 a Hviezda GERnétic Slovensko 2021. Jedna absolutní vítězka z každé země, finalistky čtyř speciálních kategorií z Česka i Slovenska, laureátky mimořádného ocenění za přínos pro kosmetiku GERnétic či Gerneticienne uvedené do Síně slávy GERnétic za Českou i Slovenskou republiku. Více o soutěži a oceněných naleznete zde. Všem Hvězdám a Hviezdám GERnétic gratulujeme!

Děkujeme také všem partnerům, kteří věnovali oceněným hodnotné dárky. Byli jimi výživový poradce Mgr. Richard Husovský, obchod s vybraným spodním prádlem Správná podprsenka, hedvábné gumičky do vlasů Scrunchie, Statek Břežany, značka Airtrack s nafukovacími žíněnkami Airtrax, nejen raw čokoláda od DNAfood, nakladatelství Smart Press s.r.o. a jejich květinové tituly „Zahrada do vázy“ autorky Anity Blahušové a „Můj květinový ateliér“ autorky Markéty Keclíkové, vizážistka a vlasová stylistka Kristy, rakytníkový e-shop Zdravyrakytnik.cz. Poděkování patří rovněž mediálním partnerům: časopisu Kosmetika & Wellness, magazínu Madam Business, časopisu Les Nouvelles Esthétiques & Spa, webovému portálu KamZaKrasou.sk či Svetu profesionálov ÚniaKrásy.sk.

Hosté se mohli zúčastnit řady zábavných soutěžních aktivit, vyfotit se ve fotokoutku, inspirovat se temperamentním tangem v podání Dominika Vodičky, vítěze StarDance 2019, s taneční partnerkou Evou Krejčířovou. Ladné pohyby, drama, nečekané zvraty – tanec jako životní příběh, který člověka napíná od začátku až do konce. Po jejich exhibici byly připraveny lekce LadyLatino. Nejprve jsme začali jednoduchými krůčky v rytmu cha-cha. A postupně jsme přidávali, až jsme se dospěli k okouzlující choreografii.

Po tanci následoval blok věnovaný nádhernému spodnímu prádlu z nabídky partnera akce Správná podprsenka. Karolína Tomascová s Irenou Tomascovou, zakladatelky firmy, nám s asistencí modelky Marušky ukázaly, jak má vypadat, když prádlo padne. Nejen, že správně sedí, ale pomáhá navodit stav mysli, kdy se cítíme komfortně a sami se sebou dobře. Zkrátka můžeme vyzařovat šarm. Prádlo s vámi doslova splyne. Je vám oporou, přináší vám pocit sebevědomí i estetický zážitek.

Symbolickou tečkou za „GALAPARTY 25–v rytmu GERnétic“ se stalo vylosování vítězů soutěžních aktivit večera a předání krásných dárků, ve kterých nechyběly ani produkty GERnétic – novinky v podobě ampulek Lift Express a Tenseur Flash pro intenzivní liftingovou péči.

Ještě jednou děkujeme všem našim hostům, partnerům a přátelům GERnétic za podporu a radost, kterou nám přináší každý den!

S láskou,
Tým GERnétic

Děkujeme partnerům