Rozhovor: Profesionální kosmetická péče je nenahraditelná

Martinu Fraňkovou jsme poznali loni. Slovo dalo slovo na Instagramu a vzájemné sympatie nás svedli dohromady. První setkání okamžitě rozhodlo. Měli jsme před sebou velkou osobnost. Advokátku, vzdělanou energickou ženu, z níž šarm vyzařoval a vytvářel úžasnou atmosféru. Pokaždé. A tak jsme Martinu požádali, zda by se nechtěla stát jednou z ambasadorek půvabu značky GERnétic. Jí se nápad líbil. Za chvíli bude spolupráce slavit první krásný rok. Během té doby vám na svém Instagramu a blogu Teta z Prahy přináší řadu rad, tipů, recenzí, jak je s námi, s kosmetikou GERnétic spokojena. Tentokrát jsme ale rovnici převrátili a několik otázek jsme Martině položili v rozhovoru.

foto-1

Martino, jsi vytížená a úspěšná žena. Jak se staráš o svou kondici a krásu?

Musela jsem postupně najít nějakou rovnováhu mezi prací a relaxem. I proto píšu blog a často přispívám na Instagram. Je to koníček a zároveň psychohygiena. Když zlobí psychika, nefunguje tělo a obráceně.

Vzpomeneš si na své první setkání s kosmetikou GERnétic?

To už je několik let, značku jsem měla v „hledáčku“. Ještě více mě navnadila kamarádka Hanka, která dříve psala na blogu Sofastars. Poslední rok jsem se značkou intenzivně spojena, jsem velmi vděčná a hrdá, že mohu být „ambasadorkou půvabu“ této francouzské značky.

Změnil se od tohoto seznámení nějak tvůj pohled na kosmetickou péči?

Ano. Více jsem si uvědomila, že profesionální kosmetická péče je nenahraditelná, byť by domácí starostlivost o pleť byla sebelepší, sebedůkladnější a sebepravidelnější.

foto-2

Co tě GERnétic naučil? Aplikuješ některé myšlenky z filozofie značky v každodenním životě?

GERnétic mě utvrdil v potřebném souladu ducha a těla. Zdravá a hezká pleť je více než ten nejluxusnější make-up. GERnétic mi dal množství informací o buněčné terapii, homeopatii a využití meridiánových zakončení. A co se týká technik - každodenně v domácí péči aplikuji metodu francouzské efleráže.

Čím je pro tebe tato kosmetika výjimečná?

Hojivostí. Akcentem na řešení problémů a hledání jejich příčin, nikoli až na odstranění následků. Komplexním přístupem. A v neposlední řadě báječnými lidmi, kteří u nás za značkou stojí.

Jak dlouho již navštěvuješ Kosmetické studio GERnétic v pražských Řepích? Vyplatí se být nejen v domácím ale i v profesionálním ošetření vytrvalá a dopřávat si tuto rutinu s železnou disciplínou?

Poprvé jsem byla ve salonu GERnétic na ošetření loni 19. října, pokud se nepletu. Samozřejmě se salónní péče vyplatí, o pravidelnosti nemluvě. Navíc „moje Gerneticienne“ Lída je nejen úžasný profesionál, ale i skvělý člověk. Pokaždé si přeji, aby ošetření nikdy neskončilo, cítím se jak na obláčku. Nejlépe je přesvědčit se „na vlastní kůži“.

foto-3foto-4

Který produkt sis nejvíce oblíbila a nedáš na něj dopustit?

Těch by bylo vícero. Vybírám tedy svou TOP3: tonikum FIBRO, novinkový krém VITAL TRANSFER VISAGE a nelze nezmínit „ikonického záchranáře“ SYNCHRO.

Pro celkovou pohodu je také potřeba si zarelaxovat, aktivně i pasivně. Jak ráda odpočíváš?

Uklidňuje mě pohled do zeleného a modrého, miluji hory a jezera v rakouské Solné komoře.

Ráda se procházím, plavu, čtu a bloumám po kavárnách.

foto-5

Léto už se nám chýlí ke konci. Přesto nás zážitky z tohoto období dokáží pozitivně nabíjet ještě dlouho po 31. srpnu. Co ti letos udělalo největší radost?

Co se týká dovolené, jsem ráda, že nám po mnoha letech konečně vyšlo jakž takž počasí (kdo mě zná, ví, že v létě přitahuji špatné počasí, plískanice a silný vytrvalý déšť i v období největšího sucha :)).

Stále mi dělá radost nejmladší generace v rodině. Ať už syn či oba synovci či neteř. Těším se na podzim, kdy bude mít synovec Matěj premiéru svého prvního celovečerního studentského filmu nejen v roli režiséra. Úplně největší radost jsem letos měla z ručně vyrobeného dárku k mému životnímu jubileu. Vytvořila ho neteřinka (za pomoci švagra) a byl to úžasný dort ve tvaru kosmetického kufříku s veškerou výbavou.

Přála by sis vzkázat něco našim čtenářkám a čtenářům?

Běžte se nechat hýčkat do některého ze salónů GERnétic. Poděkuje vám nejen vaše pleť, ale i psychika.

Martina píše blog Teta z Prahy.

Najdete ji také na Instagramu, kam každý den přidává nové příspěvky.

Rádi bychom Martině poděkovali také za fotografie, které nám k rozhovoru poskytla.

Za rozhovor poděkoval tým GERnétic

foto-6