Připravili jsme pro vás blog plný článků, tipů, receptů a rad., Strana 3

Kvalita a inovace v kosmetickém světě: Pohled do Laboratoří GERnétic

Příběh kultovní novely Jonathan Livingston Racek od Richarda Bacha vypráví o lidech-ptácích, kteří touží po poznání, naplnění života, lásce, svobodě a volnosti. Pro Dr. Alberta Laporta se tento silný příběh stal životní inspirací – natolik se s ním ztotožnil, že symbol racka vtělil do loga své milované značky GERnétic. „Máš odvahu být skutečně sám sebou, právě tady a teď, a nic ti nemůže stát v cestě,“ zní poselství, které z knihy přenesl do své filozofie.

Když se řekne L´Exquis, ta vůně je prostě…

Výraz exquis ve francouzštině znamená výjimečný, mimořádný, pozoruhodný. Zkrátka popisuje naši žitou skutečnost a smyslovou zkušenost, která se vymyká zaběhnutým pořádkům. A jako harmonie, která nejde s proudem a zanechává v nás hluboké prožitky, byla navržena i parfémová voda L´Exquis. Vždyť Mme Ana Laporte, prezidentka Laboratoires GERnétic Synthèse o něm tvrdí, že je to vůně jejího života. Jak ho ale vnímají ambasadorky půvabu, blogerky a redaktorky?

L´Exquis – Eau de Parfum by GERnétic: Francouzská kosmetická značka GERnétic uvádí svůj první niche parfém pro ženy

Se světem vůní jsme všichni propojeni více, než si to přiznáváme. Ovlivňuje nás často na podvědomé úrovni a hluboce emocionálně. Vůně v nás vyvolávají vzpomínky, podbarvují zážitky, spojují nás s druhými. Jsou jako osobitý podpis. Zvláště pak ty ze segmentu niche, kam vůbec poprvé parfémem L´Exquis vstupuje také francouzská kosmetická značka GERnétic.

Terapie pro unavené nohy

Věnujete-li se na dovolené intenzivním sportovním zážitkům, na které není vaše tělo zvyklé, můžete fyzické síly přepnout a kýžený pocit se nedostaví. Proto jsme požádali blogerku Kateřinu, která se z jedné takové cesty vrátila, aby s námi navštívila Partnerský salon GERnétic Moniky Sejkorové v Přelouči. Zaměřili jsme se na obnovu a regeneraci nohou. Od chodidel po stehna. Její poznatky najdete v následujících odstavcích.

Recenze Sensi Boost: Jak ukočírovat alergické vzplanutí pleti

Když se uváděla novinka GERnétic Sensi Boost, oslovili jsme blogerku Kateřinu, aby pro nás sepsala své postřehy. Jak se jí kúra v ampulích pro citlivou pleť používala? To vám sdělí v následujících řádcích.

Recenze: Půvab pleti nastartujete s ampulkami Lift Express

Blogerku Kateřinu jsme požádali, zda by pro nás zrecenzovala ampulky Lift Express. Své poznatky nám shrnula v tomto článku.

Recenze: Luxusní ošetření citlivé pleti 30+ od GERnétic

Před několika dny jsme pozvali blogerku Kateřinu z Intuitive Diary do Kosmetického studia GERnétic v pražských Řepích. Naplánovali jsme pro ni doslova lahůdku. V hlavní roli se blýskla naše čerstvá novinka Cold Cream Mousse. Jak si ošetření užila a co na něj řekla její citlivá pleť? To vám popíše v následujících řádcích.

Cold Cream Mousse od GERnétic: Návyková novinka pro suchou, křehkou a atopickou pokožku s hedvábně lehkou texturou

V posledních letech se zvyšuje počet jedinců, žen i mužů, které trápí projevy suché, křehké či atopické pokožky. [1] Taková pleť vyžaduje speciální péči – a právě tu nabízí francouzská kosmetická značka GERnétic, která své unikátní portfolio produktů s vysokým podílem aktivních látek rozšířila o řešení zaměřené na tyto specifické potřeby.

Zdravé a sezónní: to je Krása nejen na talíři

Jdou dohromady sezónní suroviny a správná sezónní péče o pokožku? GERnétic ve spolupráci s výživovým poradcem a biologem Mgr. Richardem Husovským a šéfkuchařem Statku Břežany Václavem Círem připravil publikaci Krása nejen na talíři. S ohledem na péči o pleť, zdravý životní styl i správnou přípravu pokrmů objasňují, proč má smysl naslouchat ročním obdobím.

Než si koupíte o číslo větší šaty, zkuste zeštíhlující zábal

Léto je tady a na zeštíhlující dietu, která by mi pomohla být v lehkých šatech pohodlně elegantní, je pozdě. Uvítala jsem proto tip francouzské kosmetické značky GERnétic na zeštíhlující anti-age zábal z mořských řas. Jsem ve věku, kdy pro mne anti-age začíná být magickým slůvkem a mořské řasy navíc evokují blížící se dovolenou u moře. Další důvod, proč zábal vyzkoušet.

Václav Cír: Sezónní plodiny zažehnou lásku v kuchyni, a ještě ušetří peněženku

Václav Cír je tváří, s níž se hosté setkávají na Statku Břežany. Nelze ho však nazývat jen správcem. Starat se bude především o to, abyste si pochutnali. Na projektu, který jsme ohlásili a poodhalili již dvojicí rozhovorů (s Alenou Kimlovou a Richardem Husovským) bude tento navazovat. Sezónní plodiny jsou totiž skvělou vstupenkou do světa vytříbených chutí, jak Václav Cír prozradil.

Alena Kimlová: V péči o pleť se musíme přizpůsobit období

Před nějakou dobou jsme hovořili o speciální projektu, který odhalíme v červnu v Bratislavě. Jednou z jeho tváří je Alena Kimlová, hlavní firemní kosmetička a školitelka GERnétic. V rozhovoru nás zasvětí do tajů péče o pleť, ať už venku zuří vichr nebo pálí slunce. A přiblíží nám, kdy přichází zlomový moment, v němž se ženy i muži odhodlají starat se o svou krásu i charisma.

Rozhovor se Silvií Buchtovou: Pocit těžkých nohou i křečové žíly mají řešení!

Jistě si vzpomínáte na náš poslední blogový příspěvek. Věnoval se reportáži z ošetření dolních končetin, jíž podstoupila Eva Brixi, šéfredaktorka časopisu Prosperita Madam Business. Dnes článek doplníme také rozhovorem se Silvií Buchtovou, Gerneticienne z Kosmetického studia GERnétic v pražských Řepích a také firemní školitelkou této francouzské kosmetické značky. Věnovat se budeme tématu křečových žil, otoků a zdraví našich nohou. Otázky si nepřipravil nikdo jiný, než samotná Eva Brixi.

Richard Husovský: Zelenina vás naučí lepším návykům

Naznačování je prý jako svádění. A to přesně hodláme udělat. Chceme vás trochu svést a vzbudit ve vás očekávání. Nemůžeme ještě přesně prozradit to, co se chystá a co odhalíme v červnu v Bratislavě. Ale můžeme vás seznámit se třemi tvářemi, které se na projektu budou podílet. Připravili jsme rozhovor s Alenou Kimlovou, hlavní firemní kosmetičkou a školitelkou GERnétic, Richardem Husovským, výživovým poradcem, a Václavem Círem, domovníkem Statku Břežany a fenomenálním kuchařem. Jako první se slova ujal právě Richard Husovský. V nadcházejících týdnech se můžete těšit na rozhovory s dalšími tvářemi projektu.